ZIM-logo

ЗДРУЖЕНИЕ НА ИНФЕКТОЛОЗИТЕ

НА МАКЕДОНИЈА

Најава

Corel Website CreatorПочитувани

5-тиот Конгрес на Инфектолозите на Македонија заврши.

Електронска верзија од Зборникот на Абстракти можете да го погледнете на следниот линк: http://zim.org.mk/Kongresi/Kongres5/Zbornik/zbornik.html

Слики од Конгресот можете да погледнете на следниот линк:
http://zim.org.mk/Kongresi/Kongres5/Sliki/sliki.html

 

 

Спонзори:

LOGO80-god-ALKALOID mak
biomedica_logo jpeg1
Gilead
http://abelapharm.rs/
Logo Pliva_Teva Group

Графичка и комуникациска поддршка:

www.trench-mk.com